Események

 • ISD Memorial 2021
  Idén is megrendezésre került az Ian Stuart Donaldson Memorial rendezvény, ezúttal zártkkörű formában….
 • I. Jóbarát Konyha főzőverseny
  2021. 08. 28-án került megrendezésre az I. Jóbarát Konyha főzőverseny.
 • Attila-védvonal Emléktúra 2021
  2021. szeptember 18-án a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom főszervezésében és a legnagyobb nemzeti oldali szervezetek együttműködésével 9. alkalommal kerül megrendezésre az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra. A túra teljesítésére két jól bevált távon lesz lehetőség, a teljes táv 44 km, a rövid táv 19 km.
 • White Boys Attack Vol.1
 • Trianon 101 Megemlékezés
  Idén is megrendezésre kerül Zebegényben Trianoni megemlékezésünk, mely a tavalyi évben a pandémia okán nem volt nyilvános. Ezúttal az Örökzöld Október Kulturális és Városi Túra egyesület szárnyai alatt teszünk egy rövid családias hangulatú túrát a zebegényi Kálvária hegyen található Országzászló és Hősi Emlékműhöz.
 • Hősök Napja 2021.
  Idén ismét Vácon gyűltünk össze a Március 15. téren, hogy fejet hajtsunk Nemzetünk hősi halált hallt katonái előtt. Délután három előtt már át is estünk az első igazoltatáson, mert a helyi erők a készenléti rendőrséggel megerősítve, érezhetően és méltán nagy jelentőséget tulajdonítottak csapatunknak, el látszott a csapat erejükből. 🙂
 • Hősök Napja 2021.05.15.
 • Könyvbemutató
  Kalóz Bajtársunk könyvének bemutatójára invitálunk minden, a Kitörés témaköre után érdeklődő embert. A könyv egy hihetetlen hiánypótló alkotás, amit mindenképp érdemes lesz beszerezni. “Adjon Isten! Szeretettel várom könyvbemutatómra. Könyv címe: Katonahőseink és mártír papjaink Budapest ostromában emlékezete. Időpont: 2021. június 4.- 17:00-19:00. Helyszín: Budapest, XIV. Bagolyvár u. 1/c Zugló – Gyöngye Söröző. Oltási igazolvánnyal rendelkezők bent, a többiek a teraszon tartózkodhatnak. A benti teremben, illetve a teraszon is lesznek kisfilm vetítések. Továbbá a Zsámbéki Hadikultúrális Fesztiválon 2021. június 5-6. hétvégén. “
 • Becsület Napja 2021
  Az Örökzöld Október Egyesület a Lelkiismeret ’88 Egyesület és a Blood & Honour Hungária továbbá a Becsület Napi megemlékezés ötletgazdájával közösen, rendkívüli tudósítást tervezett február 13-ra a Budai Várba……
 • Day Of Honour 2021
  A koronavírus okozta korlátozások miatt ez évben zártkörűen voltunk kénytelenek megtartani megemlékezésünket a Kitörés Hőseiről. A Blood & Honour Hungária elitje a Rockers Klan Hungary képviselőjével közösen helyezte el koszorúját és mécseseit a Kapisztrán téren, minden olyan bajtársunk nevében, akik sajnos idén nem lehettek jelen….
 • Beszámoló a 2021-es Kitörés Emléktúráról
  Idén is megrendezésre került a Budai Kitörés Emléktúra, mely mára hagyománnyá nőtte ki magát az évtizedek alatt. A szervezés a vírushelyzet miatt nem volt egyszerű, bővebben a cikkben….
 • Budai Kitörés Emléktúra 2021
  Idén is megrendezésre kerül a “Budai Kitörés Emléktúra”. A koronavírus miatt meghozott óvintézkedések végett, külön kerül megrendezésre nappali időpontban a “nagy” (ezúttal 40 km-es) és a “kis” (4 km-es) emléktúra.
 • Megemlékezés Szálasi Ferenc kormányra kerüléséről
  Csakúgy, mint már oly sok éve, a váci rabtemetőben tartottuk megemlékezésünket Szálasi Ferenc és a Hungarista Párt kormányra kerülése alkalmából.A rendezvény ez évi szervezéséről a Magyarelvű Mozgalom gondoskodott. A megemlékezést a szokásos bajtársi találkozó előzte meg P0L61 bajtársunk és családja jóvoltából, ahol a Blood & Honour Hungária, a Magyarelvű Mozgalom, a Lelkiismeret 88 és egy nemzetközi szervezet tagjai gyülekeztek már a délelőtti órákban.
 • Attila Védvonal Emléktúra – 2020
  Ebben az évben is megrendezésre kerül 2020. szeptember 26-án a HVIM főszervezésében az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra – természetesen a járványügyi intézkedések figyelembevételével.
 • Buda felszabadításának 334. évfordulója
  1686. szeptember 2-án az egyesült birodalmi és magyar hadak végső rohammal visszafoglalták Magyarország királyi fővárosát, Budát. Akkor szerte Európában ünnepelték ezt a jeles eseményt, mára azonban méltatlanul feledésbe merült.
 • FRISSÍTÉS!!! ISD63 – Családi és Sportnap – Mégis!
  A rendezvény a korábbi felállás ellenére a Nordic Sun Budapest jóvoltából mégis megrendezésre kerül. Nagyon fontos: ne gondoljátok, hogy gáncsoskodás, érdekellentét volna közöttünk. Azonos az eszme, azonos a cél. A jelenlegi egy rendkívüli helyzet.
 • A bennem élő Trianon
  1920. június 4-én a versailles-i Nagy Trianon-palotában aláírták a trianoni békeszerződést. Ez a nap immár 100 éve a magyar nép gyásznapja.
 • Hősök Napja 2020
  „Nem lehet tisztességes emlékezés nélkül nemzetet építeni” mondotta egykor Széchenyi István.
 • Döbbenet és Gyász – Elég volt!
  Mint köztudott, múlt héten két magyar ifjú életét vették el – értelmetlenül, kegyetlen módon – Magyarországon, Budapest szívében. Mindketten azon ritka ifjak egyikei voltak, kik a mai agymosott, degenerált világban a nemzeti oldalhoz tartoztak.
 • Tommie Lindh előtt tisztelgünk – Gyertyagyújtás a Légió Hungária szervezésében
  A mindössze 19 éves svéd fiatal tettével példát és irányt mutatott mindannyiunk számára. Egy olyan világban áldozta fel életét egy lány védelmében, amikor az uralkodó korszellem azt üzeni, hogy semmi sem fontosabb az egyéni érvényesülésnél.
 • Day Of Honour 2020 – RÉSZLETEKKEL FRISSÍTVE!
  Idén is megrendezésre kerül a Day Of Honour – azaz a Becsület Napja rendezvény!
 • 75
  2020.02.01-én méltó módon adóztunk hőseink példamutató és páratlan 1945.02.11-i cselekedetének 75. évfordulójára a Kitörés Emléktúrán.
 • Emléktábla avatás a Budai Kitörés Emléktúrán
  Alkay Zsolt (Kalóz) barátunkkal új emléktáblát állítottunk fel a Budai Kitörés Emléktúra (politikailag korrektebb nevén Kegyeleti Kitörés Emléktúra) útvonalán.
 • Kegyeleti Kitörés Emléktúra – Frissítve
  Idén is megrendezésre kerül a “Budai Kitörés emléktúra”! A lényegesen nagyobb “Kitörés 60” teljesítménytúrázók rendezvényét tiszteletben tartva, vezetőségükkel egyeztetve, mi egy héttel előbb tartjuk emléktúránkat, hogy a két rendezvény ne keresztezze egymást.
 • Dicsőség a Hősöknek!
  Dr. Zempléni Miklós, A Boldog Szunnyadókhoz című versével emlékezünk a Don kanyarban elesett hőseinkre.
 • Megemlékezés Szálasi Ferenc születésének 123. évfordulója alkalmából
  A Magyarelvű Mozgalom hívására mintegy tucatnyi elszánt magyar – köztük a Blood & Honour Hungária és a Magyarelvű Mozgalom aktivistái – vett részt a Szálasi Ferenc születésének 123. évfordulóján tartott megemlékezésen, dacolva a hideggel.
 • Emléktábla avatás
  Szeretettel várunk minden érdeklődőt, Varga László vadászpilótánknak emlék- és ismertetőtáblájának avatójára.
 • Koncert beszámoló
  Az elmúlt hét végén két koncerten is képviseltük magunkat, itthon az idei első óbudai Oi-Kor koncerten, és Szerbiába látogattunk az ottani BH Divizió meghívására.
 • Március 15
  1848. március 15-én robbant ki Pesten a radikális ifjúság által vezetett forradalom, nyitányát adva Magyarország másfél éves szabadságküzdelmének.
 • Prospect Party 2018
  2018. március 10-re lett meghirdetve a most már hagyománnyá váló éves Prospect Party, amit a próbatagok szerveznek meg magyar és külföldi zenekarok közreműködésével. Délután 4 óra körül érkeztünk meg a Kan Guru Klubhoz. Rövid taggyűlés és a feladatok ismertetése, kiosztása után mindenki nekilátott a rá bízott munkának. Bográcsozással egybekötött bulin, Tincses bajtársunk volt a séf, aki ismét nagyon finom pörköltet készített, amiből a vendégek is bőséggel falatozhattak. Közben a hangtechnika és a hangszerek kipakolása és beállítása is megkezdődött. Folyamatosan érkeztek vendégek, 7-kor volt kapunyitás. Este 9-kor kezdődött a koncert. Első fellépőként a Kitörés zenekar kezdte meg a zúzós repertoárjukat, akik megalapozták a hangulatot. Másodiknak Griffin új zenekara a Magyarországon először bemutatkozó Sons of Odin lépett a színpadra. Griffin a tőle megszokott lendülettel és hangulattal nyomta le a koncertet. Őket a Fehér Vihar követte, mely hihetetlen energiákat szabadított fel a közönség soraiban. Cseresznye Gyurimester emlékére és tiszteletére játszottak el néhány számot, nagy sikerrel. Végül a Spanyolországból érkezett Post Mortem tökéletes hangzással és professzionális színpadi előadással nyomták le dalaikat. Összegezve (a rosszindulatú pletykák ellenére) egy nagyon jó hangulatú, családias koncert volt a 2018-as Prospect Party. Jövőre folyt. Köv.Olasz Az eredeti cikk 2018. március 14-én jelent meg.
error: Védett tartalom!