ANTIFA_Pénzverde
Beszámoló,  Cikk,  Esemény

Félelem és rettegés

ANTIFA_Pénzverde

Rettentő nehéz belekezdeni ebbe a bejegyzésbe, hiszen minden nemzeti oldalhoz tartozó emberben forr a düh a múlt héten történt cselekmények miatt. Ezt a posztot annak a tudatában teszem közzé, hogy oldalunkat többen olvassák a célközösségen kívül, mint azok, akiknek a tartalom készül (nyugi, az ANTIFA oldalaknak is több jobboldali olvasója van, mint baloldali…).
Hol is kezdjem….

NÁCI

A szitokszó, a varázsszó, mely egyeseknek kapukat nyit meg, másoknak kapukat zár be. A Jolly Joker, amikor egy politikai vitában a liberális vagy baloldali nem tud felül kerekedni. Egy szó, melynek jelentéséről mindenkinek egyedi elképzelése van. De ha röviden össze akarom foglalni hogy a köznyelvben mit jelent, akkor talán a pontos definíció a következő: mindazok közösségére használatos, akik nem elég haladó szellemiségűek. Napi szinten elhangzik a magyar ZOG-gal kapcsolatban, a legszélsőségesebb, amikor Izrael államra kiáltják ugyanezt (ha valamit nem bírok elviselni, amikor az úgynevezett “palesztin” népre vonatkozólag legitimálják a zsidózást, egyre inkább a bal oldalon), de szótárunk bővült a “helyesírás-náci”, sőt a “szoptatás-náci” fogalmakkal is.
Nácizni jó. Mint zsidózni. De tényleg annyira jó? Előbbit nem tudom megítélni, utóbbinál az a harmatgyönge magyarázatot tudom adni, hogy minden politikai korrektséget félretéve, sztereotípiákból kiindulva egy egész népcsoport (vallási csoport, stb. – megfelelő rész aláhúzandó) diszkrimináció áldozata lesz. Persze nem minden alap nélkül. De ez egy külön poszt lehetne.
Maradjunk a Náci kifejezésnél, melynek használata felettébb veszélyes. No persze nem nekünk, tudunk mi vigyázni magunkra – bár bebizonyosodott, hogy vannak olyan tényezők, melyekről tudtunk, de csak páran vettük komolyan. De erről majd később. A probléma, hogy a náci szó jelentését mindenképpen definiálni kellene végre, legfőképpen a nácik ellen harcot hirdetőknek, hogy véletlenül se legyenek külső áldozatok.

Kultúrháború

Jómagam az a típus vagyok, aki el tud vonatkoztatni különböző dolgokat különböző dolgoktól. Nyilvánvalóan egyazon ember közösségek megannyi halmazához tartozhat különböző tevékenységek, érdeklődési körök alapján, ennek talán ez egyik legismertebb halmaza a zene. Zenei ízlésről márpedig teljesen felesleges vitatkozni, egy biztos, az azonos zenei ízlés más-más halmazokba tartozó embereket egyesít egy közös halmazban. Miért írok erről? (Ál) Nemzeti kormányunk mintájára és is sorosozok (szigorúan kisbetűvel) egyet. Kevésbé ismert a nagyközönség számára az a tény, hogy a popkultúrát , tehát azt a populáris kultúrát, melynek valamilyen szinten minden szórakozni vágyó a részese, az úgynevezett modern demokráciában bal-liberális NGO-k uralnak. Így lehetséges az, hogy mindenféle érdektelen rettenetnek is lehetősége van színpadra lépni, özönlik a pénz olyan rendezvényekbe, melyek nem valósulhatnának meg piaci alapon. De nem az az elkeserítő. Hanem az, hogy mára a legnagyobb rendezvényeket is ilyen pénzekből finanszírozzák, és ahogy egy ismert ember mondotta nemrég – aki a zenészt fizeti, az mondja meg milyen nótát húzzanak. Gondolom nem kell magyarázni azt, hogy a magánkézben lévő klubhelységek száma egyre fogyatkozik, csak a különböző NGO-k által pénzelt “kulturális” központok virágzanak.
Saját szubkultúrámból tennék közzé egy példát, ezen keresztül talán könnyebben érthetővé tudom tenni azt, hogy ezek az NGO-k hogyan szereznek befolyást a különböző rendezvényeken, osztják meg a szubkultúrák tagjait. Azért ezen a példán keresztül, mert itt nem egy világsztár valamelyik turnéállomásáról van szó, hanem egy szubkultúra legnagyobb világrendezvényéről.

2019-ben történt hogy a Viva Las Vegas Rockabilly Weekend előtt a szervező közzétett egy közös nyilatkozatot, további öt rendezvény szervezőjével, hogy végérvényesen kitiltják rendezvényeikről a CSA harci lobogóját (konföderációs zászló, déli zászló, rebel zászló). Mindezt a BLM mozgalom és a rendezvényeiket pénzzel támogatók nyomására tették meg. Mi történt? Mindössze annyi, hogy azok a tízezrek, akik ezt megelőzően együtt, vagy egymás mellett tudtak békésen szórakozni, két részre szakadtak. Jelentős mennyiségű ember az mellett állt ki, hogy ez az ő “Safe-place”-ük, takarodjon minden politikával kapcsolatos dolog. Voltak, akik elég határozottan adtak hangot nemtetszésüknek. És volt a szokásos hangos kisebbség, akiknek köszönhetően a rendezvény elvesztett elég jelentős látogatót. Az egy másodlagos dolog, hogy ennek a hangos kisebbségnek egy jó nagy része nem is volt érintett az ügyben. Olyan nyilatkozatok születtek, hogy a zászlót 10-20-30 évvel korábban használó zenekarokat is véglegesen el kell tüntetni a köztudatból. A WOKE totális megvalósulása tehát mindent érint. Természetesen ez átgyűrűzött Európába is, és elkeserítő a helyzet, mert a jobboldali rendezvényeket kivéve már mindent ugyanazok irányítanak. Hatalmas a megfelelési kényszer, és ezt szó szerint kell érteni, kényszerítésről beszélhetünk, a liberális-baloldali diktatúra mindenre ráerőszakolja magát.
Minderre persze legyinthetnénk, de hogy teljes legyen a kép, csakúgy, mint az amerikai és európai egyetemeken (de úgy tűnik már a magyar egyetemeken is, de erről szintén később), a hangos kisebbség, a haladók ellenséget gyártanak a velük egyet nem értőkből. Ennek a célja, a lehetséges végkifejletet tekintve a totális anarchia, melybe azok sem gondolnak bele igazán, akik annyira dolgoznak a megvalósulásán.

Szubkultúrák háborúja

Hirtelen nem is tudom hova datálni, de valamikor a 2000-es évek derekára tehető az, amikor végre megszűnt az a jelenség, amikor a különböző szubkultúrák (pontosabban a punk – skinhead) szinte napi szintű botrányai véget értek. Ezek a botrányok kimerültek abban, hogy néhány skinhead…. ….. mondjuk úgy, helyretett pár kannás borral a kezében tarháló szutykot. Teljesen rendben volt az a nyugodt időszak, amikor ezek a jelenségek megszűntek, mindenki a saját szubkultúrájában tette a dolgát, pontosabban a skinhead oldal nőtt fel, és lépett tovább. A skinhead – punk eszmecseréket egészen más jellegű dolog váltotta, a rendvédelmi szerveknek a korábbinál sokkal komolyabb problémával kellett megküzdeniük, drog, szervezett bűnözés, stb. Szerintem visszasírták azokat az éveket, amikor pár garázda okozott problémát.
Ezek alatt a békés, nyugodt évek alatt azonban megérkezett az előző bekezdésben említett pénz az NGO-któl, és nagyon komoly szerveződés indult el. Korábban szó volt a halmazokról, a halmazokban átfedések vannak, ezért ezt biztosan tudjuk, megannyi bizonyíték áll rendelkezésünkre, adatok, fotók formájában. A COVID hatására megannyi rendezvény megtartására alkalmas hely szűnt meg, és a baloldali, anarchista felforgatók gondoskodtak róla, hogy ha az ellehetítlenítés nem működött, akkor baloldali politikai nyomásra a rendőrségen keresztül történjen nyomásgyakorlás az olyan helyek üzemeltetői felé, akik terepet adtak nemzeti érzelmű események megtartására.
Mindezt valahogy nem vettük komolyan, próbáltunk sodródni az árral. Vagy kényelmesebb volt nem komolyan venni, bár sokan közülünk régóta figyelmeztetnek a veszélyre.
És már most tudom, hogy vissza fogjuk sírni ezt a nyugalmat. Én biztosan.

ANTIFA

Nem okoz gondolom nagy meglepetést, ha kijelentjük, hogy nagyon komoly nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezünk (az okozna meglepetést, ha nyilvánosságra kerülne, milyen – khm, belföldi kapcsolatrendszerünk van, de erről talán majd később. Talán…). Veszettül működik a nemzetközi FOS (gyengébbek kedvéért: Független Objektív Sajtó), mely mindent megtesz a hírek terjedésének szabotálása, hírek valóságtartalmának elferdítése érdekében. Tudom, mert külföldi barátaimat – testvéreimet nekem kell hitelesen tájékoztatni, és ez oda-vissza működik. Tehát, az ANTIFA nemzetközi működéséről meglehetősen tájékozottak vagyunk, a mostani külföldi elkövetők, és a körözött személyek kiléte sem ismeretlen a számunkra. Amikor a belső csatornákon érkező videókat láttuk, melyek közösségi oldalakról történő eltávolítása az oldalak üzemeltetői számára szent küldetés – tehát a normál halandónak elérhetetlen, hálát adtunk, hogy hazánkban nincs ez.
Az alábbi videó egy Thor Steinar üzlet elleni támadást mutat be, mely minden ingerküszöböt átlépett, és nem lehetett elkenni:

Tehát tisztában voltunk azzal, hogy mire számíthatunk, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján a figyelmeztetések ellenére nem vettük komolyan, hogy ez hazánkban is megtörténhet.
Nyilván való, hogy bicskanyitogató volt mindig is a rendőrsorfal mögül gyalázkodó Noé Hisztina féle baloldalikból álló senkiházi társulás, és pár vén kommunista kriptaszökevény pofázása, nem volt ok arra, hogy bárki igazán komolyan vegye őket.
Ez az, ami most megváltozott.

Becsület napja

A Hivatásos Rettegők és mindenféle baloldali társulás évtizedek óta próbálja démonizálni a Kitörést, és a hozzá kapcsolódó rendezvényeket, melyben nemcsak a bal-liberális, hanem a “jobboldali” média is partner. Hiába, mindig kell egy valami, ami jobbra van a jobbnak a jobbjától. Talán ez az oka, hogy a korábbi években még a Kitörés rehabilitálása mellett álló politikusok is el-elmaradoznak.
Alkay Zsolt a Magyar Jelennek tett interjújában mindent összefoglal ezzel kapcsolatban, a cikk elolvasható ide kattintva. Nincs mit hozzátenni, de a rendezvények szervezésével kapcsolatban évek óta próbáljuk tisztába tenni a dolgokat eredmény nélkül. Ismételten írok egy összefoglalót, azonban szervezeteket szándékosan nem írok – mindenki nyilatkozzon a saját nevében. Tehát a rendezvények:

  • Day Of Honour – Blood and Honour Hungária rendezés
  • Festung – ezt egy másik szervezet rendezi
  • Kitörés Városi túra – ezt egy harmadik szervezet szervezi (!) IDÉN IS meg volt tartva, semmilyen engedélyre nincs szükségük a megtartásához, 100% legális (!)
  • Van még egy zárt körű rendezvény – ezt talán a legrégebbi szervezet szervezi, szinte észre sem vehető
  • Budai Kitörés emléktúra – egy negyedik szervezet szervezi
  • Kitörés 60 Emlék- és teljesítménytúra – A Börzsöny Akciócsoport szervezi, ennek a túrának semmilyen politikai vagy ideológiai háttere nincs, mégis ez ellen uszítanak legjobban
  • Ezen kívül van egy, a Magyar Államhoz köthető megemlékezés is, mely nem nyilvános, bár nyilvános helyen zajlik (igen, OTT), de nem feszegetem a pofonládát, nem írok róla többet, elérhető vele kapcsolatban minden információ a megfelelő helyen

Tehát, fent olvashatóak a rendezvények, melyekben a Kitörésen kívül egyetlen dolog közös: egyik sem sért semmilyen törvényt vagy jogszabályt. Egyiket SEM tiltották be, mert nincs rajtuk mit betiltani.
BETILTOTT RENDEZVÉNY – Ez az elmúlt évben történt hibás kommunikációnak köszönhető, melyet felkapott a média, és tisztességesen meglovagolták a baloldalon. A valóság az, hogy a hatóságok az úgynevezett LEX BECSÜLET NAPJA gumitörvény miatt nem adhatnak területfoglalási engedélyt (ez a törvény egyébként a szintén náci Orbán Viktornak köszönhető – vagy mi). A tiltó határozat, mellyel a baloldali média haknizik csupán a területfoglalásra vonatkozik. Szervezetünk a jogi bohóckodásnak hátat fordítva ez okból szervezi ezen rendezvényeit magánterületen (a megemlékezést illetően), a megemlékezést követő koncert pedig ha tetszik, ha nem, egy kulturális rendezvény, amibe nincs beleszólása senkinek. Igaz a fent említett NGO-knak köszönhetően Budapesten megtartani szinte lehetetlen, hatósági fenyegetettség miatt.
És egy komoly tény, mellyel nem lehet vitatkozni: Becsület Napja rendezvény 1997-től van minden évben, és egyetlen egyszer történt botrány – akkor is a rendőrség provokálta ki szándékosan, hogy listázni tudjanak. Rendezvényeinken semmilyen botrány, verekedés nem fordul elő – hiszen nem fordulhat elő, éppen ezért a hatóságok a rendezvényeinket legfeljebb civil ruhában látogatják – és mindent rendben találnak. Mint szervezők kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a beszivárgó hősöknek se osszon ki senki egy-egy atyai pofonkát némi nevelési célzattal.

És akkor térjünk a lényegre

De még előbb….
Évek óta pislogunk mint hal a szatyorban, amikor a merce.hu cikkeit olvassuk. Ez idáig minden évben csak az eseményeket követően mocskolódtak és csúsztattak. Egyetlen cselekedetük nem volt világos, és nem világos most sem teljesen: mindent mindennel összemosnak. Ennek egyetlen célja lehet, mégpedig az, hogy mindent, ami a nemzeti szervezetekkel és a Kitörés napjával kapcsolatos felnagyítsák. Ezért fordulhatott elő, hogy a Kitörés 60 részvevői ellen ilyen mértékben tudtak uszítani. Ez azért sajnálatos, mert mint korábban többször leírtuk, a maga nemében egyedülálló szervezés és rendezvény. Korhű ellenőrzőpontokkal, ahol hagyományőrzők várják a túrázókat, melynek a https://kitorestura.hu/ galériája a tanúbizonysága évekre visszamenőleg, csak éppen a merce.hu és a hozzá hasonlatos szennyoldalak érthető okokból a szovjet és szövetséges ellenőrzőpontokat nem mutatják be, csak és kizárólag azt, amivel uszítani tudnak. Jómagam nagyon remélem, hogy végre kikerül a célpontból ez a rendezvény.

Uszítás

A nemzeti szervezeteket ért, napi szenten elhangzó vád.
Jó lenne egyszer ezt konkrétan szervezetre, személyre szólóan láttatni, hogy hogyan valósul meg. Nehéz lesz, mert, mondhatnám azt, hogy mindenki túl okos ahhoz, hogy ne mondjon ilyet, a valóság az, hogy nem hangzik el ilyen, nyilvánosan biztosan nem. Hacsak az nem minősül annak, ha az igazság kerül kimondásra, mert az igazságnak van olyan tulajdonsága, hogy kegyetlen, uszító és gyűlöletkeltő. Mindehhez betársul az, amikor az LMBTQXYZ által gátlás nélküli nyomulás saját maga ellen kelt gyűlöletet és saját maga ellen uszít – minden “nem haladó szellemiségű” (tehát normális) embert.
Mégis az a megdöbbentő (picsába, kezdek úgy írni mint egy kibaszott politikus), hogy a nemzeti érzelmű, patrióta, ne adj Isten radikálisabb személyek elleni uszítás teljesen legitim, a közösségi oldalakon ezzel szemben fellépni nem lehet, és fellebbezésnek helye nincs.
Valahol a cikkem elején írtam valami olyasmit, hogy a “náci” oldalról rendszeresen olvassuk (na jó, monitorozzuk, és mentjük) a lehetséges ANTIFA és hozzá kötődő oldalakon folyó történéseket és diskurzusokat (jobb félni mint megijedni, bár nem félünk és ijedősök sem vagyunk, szóval, na…).
Tehát… megdöbbentő volt, hogy egy olyan oldal, melynek felelős szerkesztője van, jogi személy, ország világ előtt arról cikkez, hogy az úgynevezett nácik elleni fellépés bármely formája megengedett. Az én olvasatomban (természetesen nem csak az én olvasatomban) egyértelmű, hogy bár egy korábbi cikket tettek közzé újra, az elkövetkező napok megítélését késztették elő, toboroztak. Meggyőzhetetlen vagyok azzal kapcsolatban, hogy a támadásokat nem ők szervezték. Felettébb érdekes tény az is, hogy bár maga a cikk több bűncselekményt megvalósított, a merce.hu facebook oldalának jelentése teljesen eredménytelennek bizonyult. A különböző ANTIFA csoportok fröcsögései ez mellett elhanyagolhatóak.

Elhatárolódás

Na, ez az, ami túlmegy minden határon. Ha valami megtörtént, legalább legyen annyi gerinc, hogy vállalják a felelősséget. Rengeteg képernyőmentés áll rendelkezésre, nekünk is, de több nemzeti oldalon is fellelhető. Nem lehet megmagyarázni. Nekünk biztosan nem. A kollektív bűnösség fogalma nem ismeretlen a baloldali / rettegő / ANTIFA oldal számára. A sorosista szervezetek által megkezdett mosdatás szintén felkerül egy listára, ami majd akkor kerül elő a fiókból, amikor megkezdődnek azok a zavargások, amiket a liberális-baloldali haladók kezdeményeznek külföldi segítséggel.

Mi várható?

Ez az a pont, ami az idetévedt ANTIFÁT annyira érdekli, meg a merce.hu teljes szerkesztőségét, de direkt a végére hagytam.
Nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy az ELTE és más egyetemek – főiskolák népes tábora összerakja…
Az összes nemzeti szervezet összezár, és a lehető legkomolyabban veszi a fenyegetést. A nemzeti szervezetekbe való belépési szándék megsokszorozódott az események hatására (ezúton is köszöntjük új jelöltjeinket).

Felismerted magad a képen? Szar ügy! Pedig nagyon régi kép….. De legalább biztos lehetsz benne, hogy éberen figyelünk.

Listázás folyik. Mindenki megvan, aki valamilyen szinten kapcsolatba hozható a múlt heti eseményekkel, de vannak buzgó bajtársak, akik folyamatosan bővítik a listát. Mi őszintén, jó akarattal szóltunk előre. Fényképezőgépe a mai világban mindenkinek van a telefonján, nem is beszélve a cigány maffiózóval szelfizgető atomfizikus palántákról, vagy a tüntikéző bölcsészhallgatókról, akik annyira hülyék voltak a figyelmeztetés ellenére, hogy nem takarták el az arcukat. Aztán ott vannak a baloldalhoz köthető helyek tulajdonosai, dolgozói, fröcsögő vendégei. Az ANTIFÁ-hoz köthető zenekarok és azok tagjai, szervezők, nyugi, rettentő hosszú a lista.
Valahol a cikk közepe felé céloztam bizonyos belföldi kapcsolatokra, de maradjon meg a varázs, úgyhogy erről ennyit (olyan izgi)….

Tudjuk hol készült a kép. Tehát akkor ki is határolódik el kitől? Apropó…. A kamerát észre tetszettek venni be és kifelé menet?

Következmények egy következmény nélküli országban

Tyirityán Zsolt híres a hidegvéréről, és nem buta ember, nagyon nem az. Jómagam ezért nagyon tisztelem és becsülöm. Tökéletesen megfogalmazta, hogy ez ellen a jelenség ellen a mindenkori kormány, a rendvédelmi szervek és a titkosszolgálatok tudnak eredményesen fellépni. Náluk a labda. Ismerjük töviről hegyire Budaházy Gyuri igaztalan kálváriáját, ha csak negyed ilyen gőzzel hajtanak rá az ügyre, senki sem tervez megtorlást (szervezeti szinten, magányos farkasokkal nem lehet mit kezdeni). A békéhez mindenképpen szükséges lesz egy példás és szigorú ítélet, jelen pillanatban a hatóság kezében van az eszköz. Türelmetlenül várjuk a végkifejletet. Azonban komoly illúzióink nincsenek.
Mivel vannak információink arról, hogy (a nekünk sem tetsző) kormány megdöntésére komoly szerveződések vannak, ezúton is tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy csakúgy mint 2006-ban, mi is az utcán leszünk…..

Végszó ANTIFÁSDIT játszó ifjaknak

A nagyobbik gyermekem idén lett 18 éves. Napi szinten látom azokat a nehézségeket, melyekkel nekünk nem ilyen formában kellett megküzdenünk. Nekünk sem volt egyszerű, a módszerváltással indult a felnőtt életünk. Reménytelenség, munkanélküliség, mi ismertük meg a kapitalizmus valódi arcát először 40 év bezártság után. Az elvtársaitok lettek hirtelen az urak. Privatizáció. Kiárusítottak mindent, tönkretették az országot. Következmények nélkül. És mi lázadtunk. Minden ellen (talán olyan is volt, hogy egy anarchista punk zenekarban zenélt valaki közülünk).
Megértjük, hogy ebben a korban vagytok, nem felejtettük el, hogy mi milyenek voltunk. Viszont a világ fenekestül felfordult, és ti ebbe a mocsokba születtetek bele.
Olyan világba, amiről sosem gondoltuk volna hogy létrejöhet, csak összeesküvés elméleteink voltak róla.
Rabszolga vagy, fogyasztó. Hiába próbáltunk elkövetni mindent, hogy ez ne legyen így, azok, akik ellen ti is háborút hirdettek, erősebbnek bizonyulnak. A legfőbb fegyverük az, hogy szembe tudnak állítani titeket velünk. Mert ti még befolyásolhatóak vagytok.
Tanuljatok és gondolkozzatok! És az után ítéljetek! Ha továbbra is valamilyen “izmusban” látjátok a jövőtöket, akkor hajrá. De mi ott leszünk.
Viszont addig ne legyetek célpontok olyan emberekért, akiknek kilétét és szándékát nem ismerhetitek. Mi tudjuk kik ők, ti még nem.
És ne legyél áldozat – a saját hülyeséged áldozata.
Mi ezentúl a hátunk mögé nézünk. Kövesd a példánkat.

error: Védett tartalom!