DOH2022_Városi_túra
Beszámoló,  Cikk,  Esemény

Beszámoló a 2022-es Becsület Napja alkalmából szervezett városi túráról

Február 12-én, szombat délután több tucat résztvevővel került megrendezésre a Budai Várnegyedben a 2. Becsület Napi Kulturális Városi Túra. A szervező Blood and Honour Hungária, Lelkiismeret ’88 Csoport és Örökzöld Október Egyesület tagjai és szimpatizánsai mellett megjelentek a németországi Brigade 8 Mitte/Elbe, a Divsion 45 és a Wolfsschar, továbbá a horvátországi Blood and Honour képviselői is.

A rendezvény során Papp Tibor Károly, az Örökzöldek elnöke tartott rövid helytörténeti ismertetőket, amelyeket két lelkes bajtársnő fordított angolra és németre. A műsort Alföldi Géza és Nyikos Tibor versei tették színesebbé.

A városi túra a Kapisztrán téren ért véget.

„Kedves Bajtársak! Kulturális városi túránk végéhez érkeztünk. Hajtsunk fejet Budapest védői és a Kitörés hősei előtt, akik Varkocs György és Zrínyi Miklós példáját követve belenevettek az Ördög arcába és halált megvető bátorsággal törtek rá az ostromló bolsevista hordákra! Bátorságuk és kitartásuk adjon erőt mindnyájunknak sötét korunk küzdelmes hétköznapjaiban!” – mondta Papp.

Ezután az „Ich hatt’ einen Kameraden” dallamára a résztvevők elhelyezték a Magdolna-torony falán lévő emléktáblánál a kegyelet virágait és mécseseit. A rendezvényt a Deutschlandlied, majd a Himnusz zárta.
A rendőri erők végig figyelemmel kísérték a rendezvényt, de sem atrocitás, sem vegzálás nem történt.

Kiegészítés

Vasárnap értesültünk róla, hogy idén is, csakúgy mint a tavalyi évben (ezzel kapcsolatos cikkünk itt található), a bolsevista felforgató Noé Hisztina és Vajnai Attila ismét megrongálta a kihelyezett koszorúkat és mécseseket.
Érdeklődve várjuk a hatóságok reakcióját az ügyben, ugyanis az ANTIFA két zsenijének annyi esze nem volt, hogy körültekintően járjon el, hiszen a HM Hadtörténeti Múzeum és Intézet által kihelyezett koszorút is sikerült megrongálniuk.
Tettük számunkra nem okozott különösebb meglepetést, pontosan követik az eszmét, melyet képviselnek: a pusztítást és a rombolást. Fájó, hogy nyugati elvtársaik példáját nem követik, tettüket az éj leple alatt merik csak elkövetni, az import ANTIFA nélkül szemtől szemben nem mernek “hősködni”.
Bár azt gondolják, hogy a jog mellettük áll, nagyon nagy tévedésben vannak.
A hatóságok nem őket védik, hanem minket tőlük, mint ez már oly sokszor bebizonyosodott.
Cselekedeteik egyre több és több ember ellenérzését váltja ki, ezáltal minél jobban küzdenek az elkerülhetetlen ellen, annál közelebb hozzák annak eljövetelét.
Dicsőség a Hősöknek!

error: Védett tartalom!