Beszámoló,  Esemény

Kiss Péter Emléktúra 2022

Szombat hajnalban indultunk Sástóra, a Kiss Péter emlékére létrehozott teljesítménytúrára. Gyors regisztráció után pontban 7 órakor el is indultunk. A rajt és a cél ebben az évben is sástói Oxigén Adrenalin Parkban kapott helyet. Az ország minden pontjáról, Budapestről, Debrecenből, Ózdról és Miskolcról is érkeztek erdőjárók.

A túra részletes leírásával senkit sem szeretnék untatni. Annyit azért megosztanék veletek, hogy napsütésben, erős szélben volt részünk egész nap. Kétszeri Kékestető megmászással, illetve egy feledhetetlen Kis-kőre való le-és feljutással. Ez bizony egy nehéz túra volt, méltó megemlékezés Kiss Péterre. A szervezés, lebonyolítás és az ellátás minden feltételt megadott ahhoz, hogy teljesíthessük a kitűzött célt.


A túrán a frissítőpontok kínálata bőséges volt, gyakorlatilag mindennel készültek a szervezők . Összesen 886-an vettek részt, mi ebből az 57 km-es túrából 162-en teljesítettük, melyen a szint 3000 méter körül volt. Mentem már távra hosszabbat, de egyelőre szintben illetve a körülményeket tekintve eddigi legnehezebb túrám volt.

Jó szívvel ajánljuk az emléktúrát mindenkinek, mi jövőre is biztosan ott leszünk!
A túráról bővebben: Kiss Péter Emléktúra

Szabi 28

error: Védett tartalom!