ISD Mmoorila 2021
Beszámoló,  Esemény

ISD Memorial 2021

ISD Mmoorila 2021

2021.09.11-én tartottuk Ian Stuart Donaldson megemlékezésünket Budapest egy kis éttermében.
A rendezvényt ezúttal zártkörűen szerveztük, a Rockers Klan magyarországi divíziójával közösen.
A zártkörűség oka a hosszú évek óta tartó rászervezés, idén igyekeztük elkerülni, hogy más, hasonló rendezvény közönségét megosszuk. Pontosan ezért rendezvényünket ingyenesen, meghívásos alapon szerveztük, ügyelve arra, hogy védettségi igazolvány nélkül is megtarthassuk azt.
Az esemény remek hangulatban telt, a talpalávalót a Hundriver RAC ‘n Roll és Magyarország egyik igencsak közkedvelt Rockabilly zenekara szolgáltatta. Utóbbi nevét nem írjuk ki, mert nem dobunk csontot a Magyarországi Rockabilly közösség és zenekarok miatt aggódó megmondóembeknek, még akkor sem, ha a zenekar nem zárkózott el nevének közzétételétől. Öröm volt, hogy a két, közös gyökerű zenei kultúra jelenlévő képviselői remekül tudtak együtt szórakozni, ezzel is erősítve Ian Stuart nemzeti, zenei patriotizmusát.

A Hundriver az új dobosával kiegészülve magasra tette a lécet, Elhangzott szavak albumáról jópár dal csendült fel a Skrewdriver feldolgozások mellett. A meg nem nevezett Rockabilly banda Teddy Boy Rock and Roll és Rockabilly nótáival fergeteges hangulatot teremtett.

Mindent összevetve, ismét közösségépítő rendezvényt sikerült létrehozni, amint a lehetőségek változnak, megismételjük egy nagyobb szabású buli formájában.

Ezúton is köszönjük minden meghívottnak és az NSBP Shop-nak a részvételt továbbá az eseménynek otthont adó hely korrekt és segítőkész hozzáállását!

error: Védett tartalom!