A Deák téri gyilkosság áldozatai
Esemény

Döbbenet és Gyász – Elég volt!

A Deák téri gyilkosság áldozatai


Alig egy hete tettük közzé a Légió Hungária által szervezett megemlékezés részleteit, a Svéd hazafi Tommie Lindth halálával kapcsolatban.
Mint köztudott, múlt héten két magyar ifjú életét vették el – értelmetlenül, kegyetlen módon – Magyarországon, Budapest szívében. Mindketten azon ritka ifjak egyikei voltak, kik a mai agymosott, degenerált világban a nemzeti oldalhoz tartoztak. A halálukkal kapcsolatos előzmények részleteit nem ismerjük, nem is biztos, hogy hitelt érdemlően valaha meg fogjuk tudni, hogy mi is történt valójában, egy azonban bizonyos: senki nem érdemel ilyen véget.
Nemzetünk teste ezer sebből vérzik egy olyan világban, ahol a társadalomra a legnagyobb veszélyt a “magunkfajta” jelenti, miközben a valódi bűnözőket nemzetközi szervezetek védik és pátyolgatják. A normalitást képviselő, manapság még talán többségben lévő, de elhallgattatott nemzeti hangnak most muszáj hallatnia utolsó segélykiáltását, mert ez így nem mehet tovább.

Arra kérjük olvasóinkat, hogy csatlakozzanak velünk együtt a Szurkolói Csoportok közös megemlékezéséhez 2020.05.28-án 19 órától a gyilkosság helyszínén a Deák tér József Attila utcai részénél.
Ökölbe szorított kézzel, kegyeletteljesen helyezzük el az emlékezés mécseseit és egyúttal némán – de nagy létszámmal demonstráljuk nemtetszésünket az aktuális kormány és az aktuális kormány erőszakszervezetei felé: ELÉG VOLT!

error: Védett tartalom!