Esemény

FRISSÍTÉS!!! ISD63 – Családi és Sportnap – Mégis!

Tervezett programrend:

10.00  kapunyitás
10.30 kispályás foci
12.00-18.00 gyerekjátékok

12.45 Trackball (tengó)
16.00 Fegyveres harcművészeti bemutató

15.45 Kötélhúzás
17.15 Söröshordó hajítás
18.45 Sörivó verseny

Koncertek 12:00-22:00

12.00 Divine7
13.15 Töretlen Hittel
14.30 Hundriver (új lemez bemutató)
16.00 Fehér Törvény
17.30 Hunnia
19.00 Sons of Odin (lemezbemutató koncert)
20.15 Díjkiosztás
20.30 Archívum

Helyszín:

A Nordic Sun Budapest GYIK közleménye:

Kérdés: Meg lesz tartva a rendezvény?
Válasz:  Igen, a szervező Nordic Sun Budapest részéről ez nem is volt soha kétséges.

Kérdés: Ez illegális, nincs is rá engedélyetek?
Válasz: A rendezvény nem engedélyköteles, a kerületi jegyzői irodától kapott hivatalos e-mail szerint. A Környezetvédelmi osztály határozata szerint a tervezett hangtechnikával jogosultak vagyunk élő zenét szolgáltatni 22.00-ig.

Kérdés: Lesz egyáltalán büfé?
Válasz: Igen, nagyon korrekt vendéglátás lesz, egy lelkiismeretes szolgáltató az utolsó pillanatban (******************) megteremtette a feltételeit.

Kérdés: Ha esik az eső akkor elmarad, ugye?
Válasz: A színpad fedett és a nézőtér fölé is kinyúlik a védelem valamit egy 100-120 nm-es fedett terasz alatt is meg lehet várni az esetleges zápor elvonulását.

Kérdés: Mind meghalunk, itt a koronavírus!!
Válasz: A 285/2020 kormányrendelet szerint az egyidőben a helyszínen tartozkodó személyek száma nem haladhatja meg az 500 főt, erre nagyon figyelünk.De követjük az ajánlást is miszerint lázas beteg nem léphet be, kézfertőtlenítő állomások lesznek telepítve és mindenkit kérünk a 2 méteres egymástól való távolság betartására.(erre bőven lesz hely)

A BHH hozzáfűznivalója

Őszintén bízunk benne, hogy a rendezvény sikeres és zavartalan lesz.
Minden résztvevőnek jó szórakozást kívánunk.

Fontos frissítés!

A rendezvény a korábbi felállás ellenére a Nordic Sun Budapest jóvoltából mégis megrendezésre kerül.
Nagyon fontos: ne gondoljátok, hogy gáncsoskodás, érdekellentét volna közöttünk. Azonos az eszme, azonos a cél.
A jelenlegi egy rendkívüli helyzet.

Tekintettel a pár órás zűrzavarra, a korábban közzétett információt itt hagyjuk, hogy a helyzetet megértsétek:

A rendezvény a Blood & Honour Hungária számára kiemelt fontosságú, hiszen alapítónk, Ian Stuart Donaldson 63. születésnapja alkalmából terveztük megtartani a rendezvényt.

Az általunk üzemeltetett Kft az engedélyeket nem kapta meg, ezért a felelősséget a továbbiakban a rendezvény zökkenőmentes lebonyolításáért nem tudja vállalni.
A megszokott nehézségeken túl a jelenlegi közegészségügyi válsághelyzet miatt bármely rendezvényen a hatóságok kiemelt ellenőrzése várható, azonban, mint fentebb írtuk, sajnálatos módon nem sikerült minden hivatalos akadályt elgördítenünk.

Számunkra elsődleges szempont a közönség és a közösség maximális biztonsága mind egészségügyi, mind a hatóságok abúzusa szempontjából, ezért más lehetőségünk nem maradt, mint a rendezvényt lemondani.

A társszervező a rendezvény minden körülmények közötti megtartása mellett döntött, ezúton is őszintén kívánunk neki sok sikert.

Tehát, a rendezvény meg lesz tartva, minden kedves vendégnek jó szórakozást kívánunk.

Egyetlen megjegyzésünk lenne a csoportokban keringő rosszindulatú üzenetekkel kapcsolatban: Nem kockázatosnak tartjuk a részvételt – mint szervezők, hanem a Ti érdeketekben nem vállaljuk egy nem engedélyezett rendezvény megtartását. Próbáljátok megérteni, egy valószínűsíthető ellenőrzés során vendégként lehet keménykedni a hatóságokkal, szervezőként más a helyzet. Felelősek vagyunk értetek, felelősek vagyunk azokért, akik vállalkozásukkal mögénk állnak.
Presztízskérdés egy ilyen rendezvény megszervezése, lebonyolítása, de még nagyobb presztízskérdés lemondani. Mi megtettük. Nyilván komoly okunk van rá. Ezt vagy megértitek, vagy nem. Utóbbi nem számít.

error: Védett tartalom!