Antifa nyomorult
Cikk

“Náci zagyvaságok” kezdő ANTIFA harcosoknak

Az elmúlt évekhez képest idén jelentősen beindult az uszítás több fronton is a Becsület Napjával kapcsolatban. Az ANTIFA szervezetek szeretnek minden összefüggéstelen dolgot egy egésszé gyúrni, a tényeket úgy ábrázolni, hogy az minél nagyobb dühöt keltsen Benned, leendő harcos. Egészen meglepő (na jó, mégsem…), de a buliba idén beszállt több mocsokkal a “függetlenobjekív” mérce.hu is. Érdekes, hogy már előre uszítanak, nem utólag mocskolódnak.

Hasznos tanácsok hogy ne legyél áldozat – a saját hülyeséged áldozata

Tiltás ide, tiltás oda, megint lesz Becsület Napja, sapka, sál, irány a budai vár!” című cikkükben egész hasznos útmutatót kapsz hogyan tudod felvenni a harcot a “nácik” ellen. Te tudod egyáltalán, hogy kik ezek, akik téged utcára küldenek? Nyugi, ott lesznek ők is, tisztes távolból, kameráikkal fogják dokumentálni azt, hogy te hülye vagy. Ezért fizetik őket. Jól. Azok a nagytőkések, akik ellen amúgy te annyira harcolsz. Komolyan, belegondoltál abba, hogy kik azok akik toboroznak? Kik azok, akik az alábbi bejegyzést közzéteszik, mely már maga is bűncselekmény, de elhitetik veled, hogy a “nácik” elleni fellépés nemhogy nem büntetendő, de erkölcsi kötelesség…
Szóval tudod kik ezek? Mi igen. De a kérdés, hogy te, majd amikor ott ülsz a vádlottak padján és reméled, hogy majd a TASZ vagy egy hasonló szervezet majd kimosdat, vajon tudod-e kik ők?

Kik ellen küldenek harcba?

Egyrészt családok, sportemberek és túrázók ellen, akik – bár az idén is kedvező az időjárás – egy hagyományosan nagyon kemény sportteljesítménynek vágnak neki. Ők azok, akik ezen kívül szinte heti rendszerességgel elindulnak egy túrán, legyen az Kitörés, Szent László, Kinizsi vagy bármelyik emléktúra.
Oké, tudjuk, megírta a mérce.hu meg az antifainfo is, náci meg minden. Az se zavarjon, hogy a szervezők mindent megtesznek azért, hogy az útvonal ellenőrzőpontjain hadijátékokhoz hasonló élményben legyen része a résztvevőknek, amikor Magyar, Német, Szovjet vagy Amerikai ruhába öltözött hagyományőrzők várják őket. Nácik és kész, sőt, mindenki náci, aki nem áll ANTIFA harcosnak.

Aztán…
Lesznek olyanok is, akik másként látják a dolgokat, de nem akarlak összezavarni, ha már a másság szóba került. Ők azok, akikről azt gondolod, hogy őket mások gyűlölete tartja csak össze, akik akkora “nácik”, hogy árvíz idején, napi munkájuk végeztével még elmennek homokzsákokat pakolni, hogy megvédjék számukra ismeretlenek vagyonát, önkéntes munkát végeznek, elesett katonák sírjait kutatják fel, hadisírokat ápolnak, levéltárakba járnak, nemzetközi katonai fórumokat bújnak és könyveket írnak és adnak ki, hogy a győztesek által írt történelmet helyre tegyék. A Nemzetek Európájában hisznek, hogy a valódi sokszínűséget megőrizzék, amit a magadfajta kőkemény ANTIFA harcos annyira hangoztat. A “nagytőke” ellen vannak, csak ők nem olyan polkorrektek mint TE, ők nevén nevezik a dolgot.

Remélem az első világos, de utóbbiról ejtenék pár szót.
Nyugi, biztonságban vagy, senki nem akar bántani, majd intézed a gondot saját magadnak….
Egyrészt rendőrök fognak rád vigyázni, mindent megtesznek majd, hogy megvédjenek saját magadtól.
Sőt. Potenciális ellenségeid, akik ellen indulsz, régi motorosok már. Ott voltak szinte mindenhol, megélték a rendszerváltást, megannyi meccset, 2006 veteránjai, hídfoglalók, mind katonaviseltek, küzdősportokat űznek, komoly egzisztenciájuk és komoly jogász hátterük van. És nem hülyék, mint te.

De a legfontosabb: őket nem toborozták ismeretlenek.

És rutinosak annyira, hogy ne támadjanak Rád. Ők már akkor ott voltak az első sorban, amikor nagy valószínűséggel Te még egy kéjes gondolat sem voltál.
És önvédelemben profik. Hidd el. És kamerátok nemcsak nektek lesz, a térfigyelő kamerákról nem is beszélve.

Tudjuk, hogy a “hős” ANTIFA nyugaton hogy csinálja… Csoportosan, lesből. Az ottani ANTIFA támadások áldozatainak, ott, abban a modern demokráciában ezt el kellett szenvedniük, de itt mindenki fel van készülve…. na, nem rád, hanem arra, ami nyugaton van, és amilyen te sosem leszel.
Mert

mi nem leszünk áldozatok

és te se legyél, gondolkozz, mielőtt hagyod magad hülyére venni.
És ha mégis elhiszed azt a sok hülyeséget, amivel etetnek, pláne jobb ha otthon maradsz egy jó szivárványos Netflixes vagy Disney-s sorozattal, mert tőlünk akkor kurvára félni kell…..

Web-bastard

error: Védett tartalom!