Blood & Honour Hungária
Cikk

Családi nap 2020.

Idén is egy vidéki helyszínre tettük le a voksunkat, ahol megtartottuk a hagyományos családi napunkat. A kora reggeli órákban indult a csapat többsége és több járművel támadtuk meg a Hajdúság megyeszékhelyét. A debreceni temetőnél találkoztunk és rövid élménybeszámoló után indultunk is Gyuri és Komcsi barátunk sírjához. Az időjárás kegyes volt hozzánk, főhajtásunk, koszorúink és mécseseink elhelyezése után egy kis renoválást illetve “karbantartást” is el tudtunk végezni Gyurimester kopjafáján.

Az idei kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet miatt nem sok lehetőségünk volt a találkozásra, gyorsan útra keltünk a végleges helyszínre. megérkezésünk után gyorsan elfoglaltuk a szállást, majd bográcsba került a leendő vacsoránk is.

A gyerekek élvezték a jó időt és a kinti játékot, mi pedig a megérdemelt italainkat. A nap hátralévő részét beszélgetés, közös étkezés és a nagy nevetések töltötték ki egészen hajnalig. Vasárnap késő délelőtt zártuk a családi napozást és indult el a csapat a helyi strandra vagy haza. Jó volt végre együtt tölteni egy hét végét, reméljük nem húzzák tovább ezt a covidos “tartsukrettegésbenavilágot” helyzetet és újra találkozhatunk egy rendezvényünkön is.

A legközelebbi viszont látásig tartsatok ki és vigyázzatok magatokra!

A beszámolót köszönjük Szabinak és kívánunk Neki ezúton is nagyon Boldog Születésnapot! 828

error: Védett tartalom!